Startsida Kort om ED Att leva med ED Om föreningen Bli medlem Länkar
  
Dalagärdes vandrarhem i Göteborg 27-29 augusti 2010

Årets familjeträff avnjöts i Göteborg denna gång.

Fredag
Vi var en del personer som incheckade på Dalagärdes vandrarhem och åt lunch och småpratade. Efter det var det dags för en av våra föreläsare att få vår uppmärksamhet. Det var psykologen Helena Fagerberg Moss som pratade om hur vi skulle kunna stötta våra barn, ungdomar, vuxna med Ed så bra som möjligt genom livet.

En liten fika hann vi med innan det var dags för nästa föreläsare, ja vi hade ju faktiskt råkat dubbelbokat två stycken ögonläkare men det gick bra ändå. Pratade om olika problem man kan ha med ögonen och vilken hjälp där finns.

Middag och efter det var det fri aktivitet.

Barnen samlas ju som de alltid har gjort och var på olika rum och korridorer och satt och pratade, busade med de mindre barnen m.m. Vi vuxna samlades i ett stort rum och satt och pratade.

Lördag
Frukost och samling. Sen bar det av till Liseberg där vi var hela dagen. Bra väder och glada barn och vuxna som alla hade fått åkband.

Middag kunde man sen på kvällen äta på vandrarhemmet om man ville.

Alla var trötta och nöjda med Liseberg, med mycket godis, choklad, nallar och andra saker som hade vunnits. Barnen fortsatte att leka när de kom tillbaka till vandrarhemmet och vi vuxna satt och pratade.

Söndag
Frukost och sedan var det årsmöte med fika. Efter det den årliga fotograferingen. Utcheckning och sedan hemfärd.

Många kramar och vi ses nästa år på nästa familjeträff.

Vi tackar styrelsen för en trevlig träff och ser fram till nästa träff som kommer att vara mellan den 26-28 augusti 2011 i Gislaved småland.

 

Therese Nilsson


Share |

  © 2009 Svenska ED-föreningen. Webbansvarig